Wines

La Masera, an unexpected experience

Erbaluce di Caluso Passito Riserva DOC “Venanzia”

Erbaluce di Caluso Passito Riserva DOC “Venanzia”

Vino 100% Erbaluce autoctono. Ottenuto da una scelta accurata dei grappoli perfettamente sani e più spargoli, in quanto più idonei all’appassimento. Dopo la fermentazione il vino affina in barriques  di rovere per un periodo di circa 54 mesi e, successivamente,  in bottiglia per  almeno 6 mesi prima della commercializzazione…

read more
Erbaluce di Caluso Passito DOCG “Venanzia”

Erbaluce di Caluso Passito DOCG “Venanzia”

100% Erbaluce, native grape variety. It is obtained through an accurate choice of perfectly healthy and loose grapes, as more suitable to fading. It is characterized by a strong straw yellow colour, with evident amber reflex in maturation, a wide, highly complex taste…

read more
Erbaluce di Caluso DOCG “Macaria”

Erbaluce di Caluso DOCG “Macaria”

100% Erbaluce, native grape variety, it undergoes 10 months oak aging. It is characterized by a brilliant straw yellow colour, with very light green reflexes; a delicate and fragrant scent, with thin and light green apple notes and acacia, exotic fruits and wildflowers hints…

read more
Erbaluce di Caluso DOCG “Anima dAnnata”

Erbaluce di Caluso DOCG “Anima dAnnata”

Vino 100% Erbaluce autoctono, con un 3% di affinamento in legno per 10 mesi. Si presenta di colore giallo paglierino intenso con lievissimi riflessi verdolini, un profumo delicato e fragrante con fini e lievi note di mela verde, sfumature di acacia, frutta esotica e fiori di campo…

read more
Erbaluce di Caluso DOCG “Anima”

Erbaluce di Caluso DOCG “Anima”

100% Erbaluce, native grape variety. It is characterized by a brilliant straw yellow colour, with light green reflexes, a delicate and fragrant scent, with thin and light green apple, exotic fruits and wildflowers notes and a vivaciously acid, dry, fresh and harmonious taste…

read more
Spumante Erbaluce Millesimato DOCG “Masilé” Pas Dosé

Spumante Erbaluce Millesimato DOCG “Masilé” Pas Dosé

Il Metodo Classico Millesimato de La Masera “Masilé” è uno spumante prodotto con uve Erbaluce 100%. Questo vitigno, grazie alle caratteristiche quali freschezza, longevità ed eleganza, nel panorama piemontese è uno dei vitigni autoctoni che più si presta alla spumantizzazione con il metodo della rifermentazione in bottiglia…

read more
Spumante Erbaluce Millesimato DOCG “Masilé” Brut

Spumante Erbaluce Millesimato DOCG “Masilé” Brut

Il Metodo Classico Millesimato de La Masera “Masilé” è uno spumante prodotto con uve Erbaluce 100%. Questo vitigno, grazie alle caratteristiche quali freschezza, longevità ed eleganza, nel panorama piemontese è uno dei vitigni autoctoni che più si presta alla spumantizzazione con il metodo della rifermentazione in bottiglia…

read more
Canavese Rosato DOC

Canavese Rosato DOC

This wine is obtained from different grape varieties: 70% Barbera, 30% Freisa and Vespolina. It is characterized by a soft rosé colour, with feeble onion skin reflexes, an intense, fruity, elegant scent, with evidence of wild berries notes…

read more
Canavese Rosso DOC

Canavese Rosso DOC

This wine is obtained from different grape varieties: 70% Barbera, 30% Freisa and Vespolina. It is characterized by a brilliant intense ruby red colour, with noticeable purplish hints, and an intense, and harmonious winy scent, with sweet red berry and plum aroma…

read more
Canavese Nebbiolo DOC

Canavese Nebbiolo DOC

100% Nebbiolo, it undergoes 18 months oak aging. It is characterized by a ruby red colour, a highly intense, harmonious scent, with little fruit, rose and vanilla complex hints, and a delicate, hot, tannic and lasting taste…

read more

Pin It on Pinterest